The Guest House
This being human is a guest house. Every morning a new arrival. A joy, a depression, a meanness, some momentary awareness comes as an unexpected visitor. 
Welcome and entertain them all! 
Even if they're a crowd of sorrows, who violently sweep your house empty of its furniture, still treat each guest honorably. He may be clearing you out 
for some new delight.

The dark thought, the shame, the malice,
meet them at the door laughing, and invite them in.

Be grateful for whoever comes, because each has been sent as a guide from beyond. 

Rumi

Oavsett vilket rum ni väljer att sova i boningshuset, så är upplevelsen på riktigt värd: 300 kr/pp. Ni har tillgång till fullt utrustat kök, toalett/dusch såklart. TA med sängkläder och egen handduk. Finns att hyra om man har glömt.. 

Tältplats och husvagnsparkering kan vi ordna efter överrenskommelse och en donation till marken som tack. 

Upplev Naturen i vår Mongoliska Yurta. Tusen och en Natt tillsammans med hästarna lungt betandes runt i hästhagen. Bada i vår vedeldade badtunna och vakna med fågelsång. Romantisk faktor =12 på en skala mellan 1-10. Värde: 500kr/natt för 1 person. 2 personer eller mer = 300kr pp/natt. 
 

Passa på att bada i vår vedeldade badtunna med utsikt över fält och kullaberg i horisonten. Står precis brevid vår Mongoliska Yurta. Hästarna kommer gärna nyfiket och hälsar på. Plats för 4-6 personer. Värde: 1000kr inkl ved. 
 

Öllöv är en liten pärla på Bjärehalvön i Båstad kommun. 


Längsmed kusten mellan vackra Torekov och Förslöv finner ni Öllöv, nära till Naturresarvatet Öllövstrand, Grevie backar och Segelstorpsstrand. På vinterhalvåret skymtar man sälar nyfiket guppandes i skälderviken och har man tur kan man skymta tumlare närmre halandsväderö. Skåneleden följer kusten och i horisonten ser ni sköna kullaberg,  det gör Öllöv är perfekt beläget för stilla retreat och lärorika möten mellan både människor och djur. Energin runt platsen är starkt healande med känsla av 'Omkara' vibration, det är väldigt lätt att meditera här då sinnet blir naturligt stilla och närvaron av det "okända" är starkt. 

Nära våra Hampafält, uti hästhagen, har vi en mycket vacker kulle som är magiskt ihålig och som bjuder på spektakulär utsikt och 'Omkara' vibrationen är extra kännbar på toppen. Vi har hittat gamla stenyxor, flinta knivar och pilspetsar från stenåldern och man kan skymta hålor och stenformationer som tyder på att det varit bebott sen långt tillbaka i tiden. 

Marken i sig har varit i familjens ägor i generationer. Främst som lantbruksmark där vi odlat potatis, isbergssallat och småblad som spenat och ruccola. Nu har min far gått i pension och jag har äran att skapa ett center för oss alla på Vilhelmfältsvägen 137.
Vi har inrett en del av boningshuset med möjlighet till att hyra. Finns 15 sovplatser i fem stycken rum, fullt utrustat kök, två toaletter, två duschar och vardagsrum.


Jag önskar att Öllöv blir en "boon" för alla besökare som söker sig hit. En mötesplats där vi kan dela information, finna stillheten och glädjen i oss själva och andra. En plats för kreativitet, lärande, glädje, möjligheter, kontakt med sitt inre och yttre samt uppleva magiska relationer med djur och natur. 

För besökare var vänligen att ej medtaga några husdjur till vår gård. Detta för att vi har lösspringande djur på gården som blir stressade av nya besökare i form av hundar och katter mm. Tack. Må alla varelser vara glädje. Må alla varelser vara kärlek. Må alla varelser vara befriade från allt lidande. 

Ring  Malinda för mer information/bokningar 0707-914210

loading...