30 Juli - 3 Aug
4 dagars Detoxretreat

30 juli till 3 augusti

Vi vattenfastar i en underbar strandnära miljö på den vackra landsbygden på Bjäre under tre dagar. Vi fortsätter en fjärde dag där vi bryter fastan tillsammans på ett medvetet sätt.

För att få en djupgående fasta innehåller dagarna även
mjuk yoga
individuella massage- och healingsessioner
yogisk tarmskjöljning
breathwork

Det är viktigt för hälsan att fasta emellanåt. Det ger kroppen möjlighet att släppa gifter och att regenerera celler och funktioner, något som den kan ha svårt att hinna med om den inte får en paus. Vi utsätts för väldigt mycket gifter i våra moderna liv, och det är viktigt att rensa kroppen kontinuerligt.

Om du är gravid eller ammar, har diabetes (gäller både typ 1 & 2), har mer än 5 kg undervikt eller om du har problem med någon form av ätstörning, så ska du INTE fasta. Du är förstås varmt välkommen att kontakta oss om du känner du har hjälp av något av det andra vi erbjuder under retreatet.

Vi använder oss av filtrerat joniserat vatten för att ge den bästa förutsättningen att detoxa samtidigt som den lätt kan ta upp nytt aktiverat vatten i sin renaste form. Du kommer även att ha tillgång till diverse tillskott för att optimera reningen och välmåendet under processen.

Värde: 6000 kr

Info och frågor vänligen kontakta: detox@wellwithabundance.one 

 
Vi servar gärna ditt skräddasydda detox-retreat. Ioniserat filtrerat vattendetox retreat. Vibeke, Ieanah och Malindas kombinerade ryggsäck ser ut så här: Medicinsk Massage terapeft, Yoga instruktör, Life coach, Breathwork, Raw food coach och alla 3 har vandrat meditations vägen mer eller mindre hela livet. Vår kombinerade kunskap och livserfarenheter tillsammans i en rogivande omgivning möjliggör läkande retreats för kropp och själ.