Upplev Öllövsgården

The Guest House
This being human is a guest house. Every morning a new arrival. A joy, a depression, a meanness, some momentary awareness comes as an unexpected visitor. 
Welcome and entertain them all! 
Even if they're a crowd of sorrows, who violently sweep your house empty of its furniture, still treat each guest honorably. He may be clearing you out 
for some new delight.

The dark thought, the shame, the malice,
meet them at the door laughing, and invite them in.

Be grateful for whoever comes, because each has been sent as a guide from beyond. 

Rumi

loading...


Öllövsgården är en liten pärla på Bjärehalvön i Båstad kommun.

Längsmed kusten mellan vackra Torekov och Förslöv finner ni Öllöv, nära till Naturresarvatet Öllövstrand, Grevie backar och Segelstorpsstrand. På vinterhalvåret skymtar man sälar nyfiket guppandes i skälderviken och har man tur kan man skymta tumlare närmre halandsväderö. Skåneleden följer kusten och i horisonten ser ni sköna kullaberg,  det gör Öllövsgården perfekt beläget för stilla retreat och lärorika möten mellan både människor och djur. Energin runt gården är starkt healande med känsla av 'Omkara' vibration, det är väldigt lätt att meditera här då sinnet blir naturligt stilla och närvaron av det "okända" är starkt. 

Bakom gården, i hästhagen, har vi en mycket vacker kulle som är magiskt ihålig och som bjuder på spektakulär utsikt och 'Omkara' vibrationen är extra kännbar på toppen. Vi har hittat gamla stenyxor, flinta knivar och pilspetsar från stenåldern och man kan skymta hålor och stenformationer som tyder på att det varit bebott sen långt tillbaka i tiden. 

Gården i sig har varit i familjens ägor i generationer. Främst som lantbruksgård där vi odlat potatis, isbergssallat och småblad som spenat och ruccola. Nu har min far gått i pension och jag har äran att skapa ett center för oss alla.
Vi har inrett en del av boningshuset med möjlighet till att hyra. Finns 14 sovplatser i fem stycken rum, fullt utrustat kök, två toaletter och vardagsrum.
På ovanvåningen har vi ett stort konferensrum, där det finns whiteboard, projektor, bra ljudanläggning samt bord och stolar för ca 15 personer. Perfekt rum för grupper av alla olika slag för både ceremonier, meditationer, yoga och konferenser/möten. 

Jag önskar att Öllövsgården blir en "boon" för alla besökare som söker sig hit. En mötesplats där vi kan dela information, finna stillheten och glädjen i oss själva och andra. En plats för kreativitet, lärande, glädje, möjligheter, kontakt med Moderjord, Fader universum och uppleva magiska relationer med djur och natur. 

Förutom Jag, dottern Mila och Morfar Berth så bor här en gris (Miss Grislightning), 5 hästar och tre katter (Bob, Mjau, Bill) .  En hel arme med Höns och 5 Ankor. Alla med sina egna personligheter och gästvänligt nyfikna på våra besökare som hittar hit. 

Ring eller Emaila Malinda för mer information/bokningar

 dubbelrum

Oavsett vilket rum ni väljer att sova i så är upplevelsen på öllövsgården värd: 550 kr/pp för privatpersoner. Då ingår bäddlinnen och ni har tillgång till fullt utrustat kök, toalett/dusch såklart. 

ceremoni rummet

Gården har laddats med underbara energier i totalt 6 år nu med ceremonier och man känner stark Omkara vibration från kullen utanför fönstret. Vilket gör det  lätt att hamna i meditation här -få kontakt med det okända.  Ceremonirummet är värt: 2000 kr/dag

3 bäddsrum

Vi har totalt 14 sängplatser. Kommer ni i en grupp om 10 personer kontaka mig för att leka tillsammans med priser och annat kul. Skräddarsyr gärna er upplevelse så det blir winwin för alla parter och att er familj växer med positiv anda.

Upplev Naturen i vår Mongoliska Yurta. Tusen och en Natt tillsammans med hästarna lungt betandes runt i hästhagen. Sov på ekologisk futonmadrass och vakna med fågelsång. Romantisk faktor =12 på en skala mellan 1-10.
Upplevelse Värd: 2000 kr/Natt -plats för 2-3 personer

Passa på att bada i vår vedeldade badtunna med utsikt över fält och kullaberg i horisonten. Står precis brevid vår Mongoliska Yurta. Hästarna kommer gärna nyfiket och hälsar på. Plats för 6-8 personer. 
Värd: 1500 kr.