loading...

Öllövsgården är en liten pärla på Bjärehalvön i Båstad kommun.

Längsmed kusten mellan vackra Torekov och Förslöv finner ni Öllöv, nära till Naturresarvatet Öllövstrand, Grevie backar och Segelstorpsstrand. På vinterhalvåret skymtar man sälar nyfiket guppandes i skälderviken och har man tur kan man skymta tumlare närmre halandsväderö. Skåneleden följer kusten och i horisonten ser ni sköna kullaberg,  det gör Öllövsgården perfekt beläget för stilla retreat och lärorika möten mellan både människor och djur. Energin runt gården är starkt healande med känsla av 'Omkara' vibration, det är väldigt lätt att meditera här då sinnet blir naturligt stilla och närvaron av det "okända" är starkt. 

Bakom gården, i hästhagen, har vi en mycket vacker kulle som är magiskt ihålig och som bjuder på spektakulär utsikt och 'Omkara' vibrationen är extra kännbar på toppen. Vi har hittat gamla stenyxor, flinta knivar och pilspetsar från stenåldern och man kan skymta hålor och stenformationer som tyder på att det varit bebott sen långt tillbaka i tiden. 

Gården i sig har varit i familjens ägor i generationer. Främst som lantbruksgård där vi odlat potatis, isbergssallat och småblad som spenat och ruccola. Nu har min far gått i pension och jag har äran att skapa ett center för oss alla.
Vi har inrett en del av boningshuset med möjlighet till att hyra. Finns 14 sovplatser i fem stycken rum, fullt utrustat kök, två toaletter och vardagsrum.
På ovanvåningen har vi ett stort konferensrum, där det finns whiteboard, projektor, bra ljudanläggning samt bord och stolar för ca 15 personer. Perfekt rum för grupper av alla olika slag för både ceremonier, meditationer, yoga och konferenser/möten. 

Jag önskar att Öllövsgården blir en "boon" för alla besökare som söker sig hit. En mötesplats där vi kan dela information, finna stillheten och glädjen i oss själva och andra. En plats för kreativitet, lärande, glädje, möjligheter, kontakt med moderjord, det okända, magiska relationer med djur, natur och med dig själv -såklart. 

Förutom Jag, dottern Mila och Morfar Berth så bor här en gris (Miss Grislightning), 5 hästar och tre katter (Bob, Mjau, Bill) .  30 tal Höns och 5 Ankor. Alla med sina egna personligheter och gästvänligt nyfikna på våra besökare som hittar hit. 

Vårt stora meditaion + yoga + healing rum

dubbelrum 550kr natt/pp

Mongolisk yurta, 2000kr /natt

3 bäddsrum 550kr natt/pp

lilla 3 bäddsrummet 550kr natt/pp

Vedeldad badtunna 1500kr