Händer År 2020


21e -23e November 

På riktigt Presenterar stolt Liga Appelgren, Angela De Cabo och Malinda Berthsdotter. Tillsammans knyter vi ihop hampasäcken åt er fullpackad med Odlingskunskap, tillvägagångsätt, läka kroppen på riktigt med eget ansvar, näringsrik Matlagning med hampa, rent filtrerat joniserat vatten och andas för att släppa på trauman och stress i kroppen.
Vilka är vi?
Liga Appelgren är Hampa Svergies Människa med enorm kunskap om hampan som vårt dagliga bröd. Hon var tidigt en av de första som bidrog till att Hampan fick så djupa rötter och stor spridning i vårt avlånga land. Hon vill gärna dela med sig av information kring Odling, Ansökningar, Tillstånd, Eu godkänd utsäde och kan ta med fröpåsar till de som önskar odla några 100 kvm helt lagligt.
Liga startade den ideella föreningen Hampalöv och kommer att gå igenom hur den blev till samt hur den kan hjälpa nya hampabönder som vill börja odla och förädla hampa i sverige. Liga är inte endast helt full med svar på alla era odlingsfrågor hon är också bra på att förädla denna gröda i köket till smaskiga näringsrika maträtter. Här kommer att finnas produkter som hon har gjort själv och recept med hampa i. I köket kommer Liga laga Zuccinipasta med hampapesto och hampabollar, samt Raw Chockladkaka med hampa och guldmjölksdryck/hampalatte till efterrätt.
Angela De Cabo - Hellre Olagligt Frisk än Lagligt Död. Fick år 2012 diagnosen bröstcancer där hon tackade Ja till sjukvårdens behandlingar. När hon något år senare får diagnosen obotlig skelettcancer så bestämde hon sig för att ta vägen till läkande i egna händer med eget ansvar och sa då nej till sjukvårdens vanliga behandlingar. Ta del av Angelas värsta sanningar om hur man överlever Cancer.
Malinda Berthsdotter är hampabonde på Öllövsgården för andra året i rad. Hon har hela sitt liv varit i nära kontakt med det okända och vandrat en sökares väg med många resor och upplevelser runt om i världen. Förutom sin kärlek till djur och natur så är hon utbildad Life coach och har i 7 års tid djupdykt i andningens värld. Hon kommer guida er på två stycken andningsresor där vi andas på riktigt för att släppa inre stress och trauman. Upplägg.
Fredag träffas vi på Öllövsgården kl 16.00.
Presentation Kangen Vattenrenare och vad joniserat vatten är.
kl 18.00 är det andas på riktigt med guidning av Malinda.
Lördag: Näringsrik frukost för de som sover över och en morgon meditation/wimhof start.
ca kl 10. Liga kommer gå igenom sina egna produkter, odling, matlagning och recept. Här finns gott om utrymme för att ställa frågor till Liga hur man går till väga samt tips och inspiration i raw food matlagning med hampa.
På kvällen erbjuder vi andningsresa med Malinda i medicin rummet.
Söndag: Näringsrik frukost för de som sover över och morgon aktivitet som passar gruppen.
ca kl 10.00 Angela de Cabo berättar om sig själv och hennes värsta sanningar om hur man överlever cancer.
Värde: 2000 kr för alla dagarna med övernattning och mat.
Det går bra att komma på endast utvalda delar av eventet. 500 kr/dag utan övernattning och utan frukost/kvällsmiddag.
Vi hälsar er välkomna på Riktigt till Öllövsgården, öllövsvägen 209 i Båstad kommun.
Kontakta Malinda för anmälan 0707 914210 
Bygg Din Egna Trumma. 18-20 Dec 2020 
Vi har allt ni behöver, kunskap, energin och näringsrik kost med rent vatten. Renskin, hjortskin och kanske älgskin. Välj storlek på ramen, liten, mellan eller stor. Finns möjlighet att skrädda sy eran egna upplevele med specialkost, detox mm. Vi Erbjuder Hampa att färga med samt andra mineral och växtfärger. 
All Inclusive Upplevelse i vintermörkret. Trumman är Redo för att användas På Riktigt inför Vintersolståndet. 


 
Kom och Jobba med oss för att lära dig med om hampa och stanna lite längre på gården tillsammans med oss som är här På Riktigt! 

KakaoCeremoni Med Betty NOVEMBER