¤Djupandning för att öka sitt medvetande, ca 2 timmar.
¤Wim Hof inspirerad andningsteknik, ca 40 min
¤Frigörande Dans - Skaka loss innan en andningssession, frigör energi som fastnat och bygger upp energiflödet inför andningen
¤4D skakmaskin för att skaka igång lymsystemet - djupgående skakning
¤Guidad Meditaion av Malinda i hästarnas närvaro - fokus på medvetenandning 24/7
¤Coaching - Malinda är utbildad hos Kjell Haglund och har erhållt diplom i Livs Coach, Par Coach och Grupp Coach.  
¤ Saltvatten Healing - Malinda har lärt sig av Atmaji Nambi en saltvatten teknik där man drar orenheter ner i saltvatten. Malinda har även gått Pure Energy Healing med Mark Bajerski. 
¤Abundance Ceremoni - Atmaji Nambi visade Malinda en ceremoni där man kallar in alla energier och lägger sina önskningar in i allting. 


 

Andas! Andningen något som alltid sker automatiskt och vi kan samtidigt kontrollera vår andning till viss del. Verktyg för att nå djupa trauman och öka sitt medvetande. Andningen är som en bro mellan den kända yttre världen och den mer okända inre världen.

Wim Hof tekniken är den lättare varianten där man först syresätter blodet till max och sen håller andan för att låta kroppen få mer koldioxid i blodet. Detta frigör en sjö av hormoner i kroppen, framförallt adrenalin. Wim Hof har gratis sessioner på youtube.  Rekommenderar skak-maskin som skakar igång lymfan innan andning eller en frigörande dans för att få igång energiflödet. Vi har en Stor sal för gruppsessioner så som yoga, meditation, djupandningar mm och Ett privat behandlingsrum.